Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Petak 25.05.2012.
12:12
Đ. Barović - Vesti A
Kompletan vrh Srpske radikalne stranke podneo je ostavke, a Vojislav Šešelj će u subotu, na sednici centralne otadžbinske uprave predložiti nova kadrovska rešenja.
Petak 25.05.2012.13:36
SLAZEM SE, SRPSKA RADIKALNA STRANKA I NJENI IDEALI MORAJU BITI IZNAD SVAKOG POJEDINCA!!!NIKO OD OVIH MAJMUNA STO SE NAZIVAJU POLITICARIMA NE RADI ZA NACIONALNE I DRZAVNE INTERESE,NEGO ISKLJUCIVO ZA SVOJE DUPE,A OVE PRETHODNE PRODAJU DA BI POSTIGLI OVE DRUGE!!!
Petak 25.05.2012.12:31
jos teza vremena nailaze ,nismo jos napilali dno , srs_u je mozda najbolje sada da bude van parlamenta
Petak 25.05.2012.12:35
Srbija srlja u raspalu eu iz koje ce za koju godinu izaci dosta zemalja jer evra nema dosta u eu tj ima u nemackoj ali ih nedaju merkelova itd,recimo ulaskom u eu Srbija moze proci kao rumunija i bugarska mozete slobodno se kretat unijom ali nemate prava rada vidicemo sad hrvati kad udju oce li im biti blagonaklonjeni,znaci sve je lutrija i kako se bude odnosio zapad prema Srbiji o nama se jako lose govori u svetu a za to je kriv tadic i njegova demokratska bulumenta
Petak 25.05.2012.12:37
Издржите браћо и још једном покажите доследност политици коју заступате. Нисмо ми радикали због цензуса, него због идеологије.
Petak 25.05.2012.12:43
Vjerujem da narod nije prepoznao osnovne vrijednosti: iz jednostavnog razloga što se građanima više isplati glasati za one koji im plate ili pak obećeju nešto, pa makar i ne ispune. Vremena su se promjenila na lošije...zajedno sa ljudskim vrijednostima. Nažalost. Više vrijedi jedan glasač SRS od deset iz DS i SNS, i da je pravde tako bi i trebalo da se računaju! Ne slažem se sa osudom DSS, oni su glasali protiv DS i tako stvorili, makar, teoretsku mogućnost za promjene. Međutim, Toma nema zaludu epitet navjerni!!!
Petak 25.05.2012.12:47
svi znamo da su mafijasi i lopovi izdali srpske heroje i rade sve da bi ostali na vlast, ali treba novi slogan za SRS! DA CUJE NAROD ISTINU I DA SE MOZE NADATI BOLJEG VREMENA, DA BUDE SLOZAN NAROD! SVE ZA NAROD! jer samo slozno mozemo nesto promijeniti, Vojislav Seselj Dokazuje u Haagu koliko je on hrabar i pametan i bori se za Srbiju a i Slobodan Milosevic je predvideo pre 12 godina sta ce biti kad takozvani Demokrati dolaze na Vlast ( http://www.youtube.com/watch?v=AYr8Jspd-3U ) teba Narodu pokazati te spotove stare i onda da vide sta se sve uistinu promijenilo kad su dosli Demokrati na vlast koju su nam stetu doneli!!! "SAMO SRBIJA" SVE ZA SRBIJU ZA NAROD SRBIJE!!! ZIVEO VOJISLAV SESELJ
Petak 25.05.2012.13:10
Ajmo malo realnosti: glasao sam za SRS na svim nivoima ali se jasno videlo, tokom kampanje, da stvari ne štimaju. Prvo, osnovna greška je oslonac na šešelja. cela kampanja je bila "srbija čeka šešelja", "kad dođe šešelj, sve će se promeniti". Svi su znali znali da Voja neće doći za ove izbore i birači ne čekaju nikoga. Umesto toga, radikali su trebali da potenciraju sadašnje kadrove, da pokažu narodu da su sposobni, bez šešelja da vode zemlju. To nije tako teško, jer su ti ljudi (krasić, stefanović, šarović, martinović) veoma dobro radili u skupštini i argumentovano i ozbiljno kritikovali režim. U kampanji je samo trebalo finiširati te njihove napore.
Petak 25.05.2012.13:17
Drugo, Jadranka je bila neozbiljan predlog, opet u nadi da će vezivanje za šešeljevo ime privući birače. Osim toga, potenciranje kampanje protiv grobara, u nešto manjoj meri nego protiv Tadića, opredelilo je deo birača prema dverima i DSS-u, jer su podlegli manipulacijama da radikali nešto mute sa žutima. Narod koji je glasao za SNS je glasao protiv žutih, i radikali su trebali biti najglasniji u tom pravcu.
Petak 25.05.2012.14:33
Drago mi je sto nece biti vise cirkusa u skupstini (bar se nadam) i iz tog razloga mi je drago sto SRS nije presla cenzus. Jos da RTS prekine sa prenosima skupstine i svako se okrene svom zivotu i bice dobro.
Petak 25.05.2012.15:48
Veoma interesantno da se radikalna stranka uopste ne zali na izbornu kradju(a koje je itekako bilo,pocevsi od NAMERNO lazno ucinjenog spiska biraca).Pa to svaka budala vidi da su SRS i Dveri namerno ostavljeni ispod cenzusa za nekih 0,3% ili tako nekako a toliko ili malo vise su dodali LDP-u i URS-u.I to SRS uopste ne smeta zakljucujuci po izjavama ovog Krasica.Sarovica,Dragana Todorovica,Vjerice Radete.U tom smislu ne vidim izjave Martinovica i Stefanovica.Tako da se i po tome moze zakljuciti ko je od njih ispunio zadatak i ostao ispod cenzusa.Kratko receno ja mislim da je sadasnji vrh SRS dobrovoljno(tj.potkupljen je)pristao na izbornu kradju.To je bar moj utisak a neka me neko razuveri.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)